keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

KEVÄT!

Oulussa Pinja oli sitä mieltä, että halatessa tuoksun makuupussilta, kesältä ja retkeilyltä. En ole varma onko se hyvä asia.

Mutta se on ainakin kivaa, että flunssa on selätetty! Käytiin Villen kans toissa viikonloppuna hiihtelemässä Kiilopään huudeilla tunturissa nelisen tuntia ihaillen maastoja ja bongailemassa eläinten jälkiä. Löydettiin ainakin riekon, oravan, ketun ja ahman jälkiä, yhdet pitäisi vielä tunnistaa ehkä ilvekseksi ja toiset joksikin pieneksi hiiriolennoksi. Kävin kans yksin hiihtelemässä Saariselälle, matkalla oli paljon puheliaita mummoja ja pappoja ja parannettiin vähän maailmaa.


Liftasin sitten takaisin Leville töihin. Julkinen liikenne ei oikein toimi näillä korkeuksilla idästä länteen. Kyytejä sain Joensuun eräopasopiskelijoilta ja hauskoilta pojilta ja naisilta.

Tapasin vielä viimeisellä työviikollani Levillä mahtavan tytön, Emilian, joka oli mun työkaverin Viivin koulukaveri Espoosta ja oli tullut Saagalle harjoitteluun. Emilia paljasti, että tavallaan tiesi mut jo etukäteen, koska on LUKENUT TÄTÄ BLOGIA. Kivoja yllätyksiä, mitä lie muita hulluja stalkkereita täällä pyörii kertomatta mitään!


Viimeinen työviikko oli aika kiva mutta rankka. Lisähaastetta toi uusi saksalainen harjoittelija, joka ei ilmeisesti ollutkaan harjoittelija, ja joka ei tiennyt miksi edes oli täällä tai mitä pitäisi tehdä, joten hän seurasi minua joka paikkaan hyvin epätietoisena. Viivi ja Emilia onneksi majoittivat minut sohvalleen viimeisiksi öiksi, ja meillä oli kyllä aivan hienoa! Ollaan tehty töitä, käyty moottorikelekkaileen ja sekä aamu- että iltakaljalla. Katotaan jos eksyis käymään Levillä vielä moikkaamassa tyttöjä ennen kesää!

Harjoittelutunnit on nyt tehty ja pitäisi alkaa raivokkaasti vääntämään viimeiset paperit kevätkisoihin ja näyttöihin. Motivaatio tietokoneella jumittamiseen on vähän hukassa kun aurinko paistaa ja jopa täällä Muoniossa näyttää jo ihan keväältä. Pyörätiet on osittain sulat mutta hiihtämään pääsee vielä!

Olen saanut asuntolaan avaimet ja huomenna saan vuokrasopimuksen, mulla on taas kämppä! Olen nyt vielä Ainolla, Aino tulee tänään takaisin kotiin ja nähdään pitkästä aikaa. Huomenna jatkuu taas koulu ja viimeiset kolme kuukautta on lähteny käyntiin. Aika on menny ihan tajuttoman nopeaa! Veikkaan että tänään muutkin koulukaverit alkavat valua takaisin Muonioon kuka mistäkin. Jee jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti